Öregmalom életmódház
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Vigyázz, kész…NŐ!

Mottó: Építs kapcsolatot, és Te befolyásold a jövőjét!

Időtartam: Péntek délutántól – Vasárnap délutánig

„Kíváncsi lennék Rád, de igazából nem akarlak megszólítani, még tolakodásnak veszed, meg hátha nem is jövök be Neked. De az is lehet: néhány mondat után kiderülne, hogy remekül együtt tudnánk működni…., mert hasonló az érdeklődési körünk, mert megnevettetjük egymást, mert izgalmasak vagyunk egymás számára……de ez már sosem fog kiderülni, mert
- leszálltál a villamosról, leszálltam a villamosról
- kiléptél a bolt ajtaján, kiléptem a bolt ajtaján  és eltűntél a szemem elől, eltűntem a szemed elől…Pedig…Hátha…”

Gyakran a nők nem mozgósítják megfelelően „női fegyvertárukat”, ami segíthetné az első, a második, a harmadik randevú létrejöttét. Ennek oka lehet például, az önismeret hiánya, korábbi kudarcok, amelyek leépítik az önbizalmat, illetve a kapcsolatteremtési technikák ismeretének hiánya, és az első benyomás meghatározó pillanatának „elbaltázása”.

Nálad, mi a helyzet a kapcsolatteremtésben?
Te választasz, vagy Téged választanak?
Te vársz az első, randira hívó telefonra, vagy a Te telefonhívásodra vár valaki?
Te befolyásolod az események alakulását, vagy a dolgok csak úgy megtörténnek Veled?

Ez a tréning kapcsolatteremtésre koncentrál.
A mentális részében, felfedezzük azokat az önmagunkban rejlő gátakat, amelyek a hatékony kapcsolatkialakítás útjában állnak. Az önismeret fejlesztése során megtanuljuk mások szemével látni magunkat és viselkedésünket, ami segít a személyiségünknek leginkább megfelelő kapcsolatteremtési technikát kiválasztani. Megtanuljuk, hogy „ NINCS MÁSODIK ELSŐ BENYOMÁS!”, és megtanulunk vele élni.
No és persze mindent kipróbálunk a gyakorlatban is!
Ha éppen egyedül Vagy és jót tenne néhány jókedvű nap, tele programmal, egy dunaparti Életmódház minden lehetőségét használva, barátságos társaságban, melynek alakítója lehetsz, akkor gyere Dunaalmásra!

Jelentkezés a tréningre »